VIDEO: Haas sætter Schumacher på plads – Seriøst, stop det der NU!

Mick Schumachers sidste løb i Formel 1-karrieren fik ikke ligefrem nogen rosenrød afslutning. 

Hvorfor får vi nok aldrig svar på. Men i Haas-garagen var de meget lidt tilfreds med Mick Schumacher efter det ternede flag faldt i Abu Dhabi. Schumacher, der er uden et sæde i Formel 1 fra næste sæson, ville markere sin afsked med sporten med en lille brænder.

Han gjorde det endda på det helt rigtige sted. Arrangøren i Abu Dhabi havde nemlig udpeget et stykke af bane, hvor de tre podie-kørere (og Sebastian Vettel, red.) kunne markere sæsonafslutningen og pensionen med lidt dækrøg.

Reklameblok:Om det var, fordi Mick Schumacher ikke var én af de tre vindere eller den selvudnævnte ‘pensionist’ Vettel, at Haas omgående gav ham besked på at stoppe snurreturen, får vi nok aldrig besked på. Måske skulle holdet blot spare på materiellet.

– Seriøst, stop det der nu. Beklager, men stop!”, lød kommandoen over radioen. Den unge tysker kunne ikke holde sig fra at sende en spydig men elegant indpakket kommentar tilbage til pitten. “Jeg elsker også dig, Ayo”, lød det med henvisning til Haas-ingeniøren Ayao Komatsu

Fra 2023-sæsonen erstattes den unge Schumacher af landsmanden og Formel 1-veteran Nico Hulkenberg.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk