VIDEO: Gut ofrer sig for at redde Supra fra haglvejr

Vil du kaste dig ud i et haglvejr for at redde din bil fra buler? Det er denne Supra-ejer fra Australien tilsyneladende mere end villig til.

Vil du kaste dig ud i et haglvejr for at redde din bil fra buler? Det er denne Supra-ejer fra Australien tilsyneladende mere end villig til. Og så endda i en t-shirt.

Ligesom sin forgænger viser Toyota Supra A90, MK.V, sig at være mere end villig i hænderne på den rette tuner. Det er ikke ualmindeligt at trække op mod 1.000 hestekræfter ud af den BMW-udviklede rækkesekser.

Ikke desto mindre er det A80’eren, MK.V i daglig tale, som de fleste stadig sukker efter. Priserne er på det seneste skudt i vejret, og nu går de pæneste eksemplarer gerne for mere end den danske nypris i 1990’erne.

En Toyota Supra Mk.IV kostede en million kr. med dansk afgift. Der er altså rigtigt meget at hente på den rigtige bil. Her taler vi om seks manuelle gear, fast tag og turboladet 2JZ-motor.Er man så heldig at have sådan en holdende, forstår vi godt, at man vil kaste sig ud i lidt af hvert. Også når det kommer til vejret, hvis nu bilen må undvære en garage. I Australien af alle steder strøg en Supra-ejer eksempelvis direkte ud et haglvejr for at dække sin bil til.

Slap uden skrammer
Ikke iført meget mere end en t-shirt ligner det et meget desperat forsøg. Hvilket Tiktok-videoen herunder illustrerer. Manden har klar frygtet, hans Supra ville forvandle sig til en bunke af bulet, japansk jern. Alt fra et tæppe til noget pap bliver lagt henover bilen.

På et tidspunkt forsøger manden endda at afskærme bilen fra elementernes rasen med sin egen krop. Og det skal man nok være bilentusiast for at forstå. Der ikke noget værre end ridser og buler. Når det så er sagt, skriver ejeren i en kommentar til videoen, at bilen slap uskadt fra haglvejret.

Om det så var mandens anstrengelser eller et forholdsvis mildt haglvejr, der gjorde udslaget, skal vi ikke kloge os på. Men bilen slap uden skrammer, og så er alt jo godt.

@jakemcgloin

When life doesn’t throw you lemons 😂#sydney #hail #badweather #covid #covid19

♬ Mad World – Michael Andrews

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk