VIDEO: George Russell springer ud af sin Mercedes for at hjælpe rival


Carlos Saniz og Ferraris sejr på Silverstone blev overskygget af den forfærdelig ulykke i første sving. Værst gik det ud over Alfa Romeos Guanyu Zhou.

Han kom heldigvis ikke mere til skade, end at han har alle lemmer og humøret i behold. Men det så voldsomt ud, da Guanyu Zhous Alfa Romeo vendte bunden i vejret under det voldsomme uheld i første sving i søndagens løb på Silverstone-banen i England.

Mercedes’ George Russell kom heller ikke længere end første sving, da også den unge englænder var impliceret i det større uheld. Den 24-årige englænder lagde dog alt ego og vrede over at være ude så tidligt i løbet på sædet i Mercedes-raceren

I stedet valgte han at springe op og spurte afsted mod den forulykkede Alfa Romeo som længere fremme lå med bunden i vejret inde bag en dækbarrierer. Fremme ved den unge kineser gjorde Russell alt, han kunne, for at tilkalde redningsmandskabet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Efter det brat afbrudte løb gik englændernes første ord til pressen da også direkte til rivalen, Guanyu Zhou.

– Jeg er bare glad for at se, at han er ok. Det var en forfærdelig (ulykke, red.) at være vidne til, sagde en tydeligt berørt englænder.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk