VIDEO: Filmede farlig kørsel så blev bilist selv sigtet

En 59-årig kvinde ville bare gøre politiet opmærksom på farlig kørsel fra en anden bilist. Det endte med at koste både den ene og den anden en sigtelse.

En 59-årig britisk kvinde har fået en lang næse af politiet. Hun gjorde ellers umiddelbart det rigtige, da hun oplevede farlig og meget slingrende kørsel fra 33-årig mand i en ældre Toyota Land Cruiser.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Kvinden filmede mandens kørsel og delte optagelse med politiet, men hun forventede næppe den tilbagemelding, hun endte med at få. Politiet valgte godt nok at sigte den 33-årige i Land Cruiseren for farlig kørsel. Men kvinden fik samtidig besked på at hun skulle have holdt til venstre (briterne kører som bekendt i den modsatte side af vejen, red.)

Det skal hun nu tage ekstra køretimer for at få rettet op på, har en domstol afgjort. Hvad angår den 33-årige i Land Cruiseren, er straffen noget strengere. Ikke bare skal han udføre 100 timer ulønnet samfundstjeneste, han må heller ikke køre bil det næste år. Det skriver The Sun.

Og så skal han betale en bøde på 545 britiske pund plus 95 pund til briternes svar på Offerfonden. I danske kroner svarer det til 5.500 kr.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk