VIDEO: Efterlod Audi Quattro for 28 år siden – først fundet i lade nu


Engang imellem er vi så heldige, at der dukker nogle vilde ladefund på fire hjul op. Engang imellem er vi så heldige, at det hele dokumenteres på Youtube. Sådan et ’tilfælde’ er denne Audi Quattro.

Hvis ikke du kender til The Late Brake Show på Youtube, hvem er du så egentlig? Helt galt står det til, hvis ikke du er bekendt med, at de fornyelig har fundet en forladt Audi. Men ikke bare hvilken som helst forladt Audi selvfølgelig.

Nej, denne hvide Quattro Turbo fra 1982 har ikke været på vejene siden 1994. Og de næsten 30 år, der er gået siden da, kan i den grad ses på bilen. Det er ikke kun lakken som i den grad trænger til en kærlig hånd.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Rusten har sat i sit kedelige bræg på bilens ydre, og interiøret har det heller ikke for godt. Selvom det tilsyneladende ikke har været hjemsted for dyreliv i de sidste 28 år. Under hjelmen ligger bilens 2,2-liters femcylindrede turbomotor. Altså kun delvist samlet.

Senere er det lykkedes Late Brake-folkene at finde både ventildækslet og bremsekalibrene. Det skriver Carscoops. Så måske bilen skal være din? Auktionen over den, som afholdes af Car and Classic, slutter allerede i aften. På tidspunktet for denne artikels publicering er den gamle Audi budt op i 9.300 engelske pund. I dansk mønt svarer det til 80.000 kr. Speedometret står i øvrigt på 58.000 mil – 93.000 kilometer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk