Video: Bremserne svigtede – kunne gå fra grumt E30-uheld

vtcj3puh

Den 26 år gamle Bimmer havde ikke en chance, da bremserne gav op

Gamle biler er, hvad de er. Gamle. Skabt i en tid, hvor sikkerheden mildt sagt ikke samme havde samme høje prioritet, som vi ser det på fabrikkerne i dag.

Et uheld i høj fart var ikke noget, man bare sådan lige kunne gå fra hverken på en offentlig vej eller på en lukket bane. På r3vlimited.com har brugeren Greg delt sit skrækeksempel på dette. Heldigvis kun med dødelig udgang for bilen.

ET MIRAKEL FANGET PÅ KAMERA
Der er nemlig tale om et mindre mirakel, da Greg i sin BMW E30 318is accelererer godt op i fart for at lave en overhaling. Men da BMW’en nærmer sig bremsepunket ved det kommende sving, kan Greg ikke mærke noget bid i bremsepedalen.

Sammenstødet med autoværnet var uundgåligt. På mirakuløs vis gik begge personer dog fra bilen uden en skramme, da bremserne svigtede. I stedet tog bilen føreside sig af samtlige slag. Bilen havnede i autoværnet med en hastighed tæt ved 180 km/t.

Sådan så Gregs 318is ud inden det skæbnesvanger møde uden bremser med racerbanens autoværn

Sådan så Gregs 318is ud inden det skæbnesvanger møde uden bremser med racerbanens autoværn

Det hele fanges på det kamera, der sad monteret i kabinen. I sekunderne før mødet med autoværnet, ses Greg dreje febrilsk på rattet uden den store i effekt, hvilket indikerer, at hjulene sandsynligvis har låst sig.

Den firecylindrede tysker er død, men vigtigst af alt reddede den livet for Greg og instruktøren i passagersædet. Jern og jern, og Greg har da også allerede skrevet, at han er på jagt efter en ny E30.

That’s the spirit – ud på banen igen, Greg!

 SE VIDEOEN OG BILLEDER AF BMW’EN FØR OG EFTER AUTOVÆRNET I GALLERIET HERUNDER

ziQDZbdh

Klik frem og tilbage på pilene