VIDEO: BMW M3 med V10-motor bruger HELE speedometeret


iBMW E46 M3? Hak ved den! 5-liters V10-motor med dobbelt kobling? Tjek og dobbelttjek. På et stykke ubegrænset autobahn-asfalt kan det ikke gå galt.

På Boosted har vi flere gange givet lige denne BMW M3 spalteplads. Og nu gør vi det igen. Hvis du ikke har læst, set og hørt noget om den sorte slyngel, giver vi dig her hovedpunkterne.. Hvis du da ikke allerede har luret løjerne ud fra denne artikels overskrift.

5-liters V10-motor: Ja, den som BMW lagde i midt-00’ernes M5-serie.
Dobbeltkobling: Ja, præcis den som BMW selv brugt i midt-00’ernes M3-serie.
Omdrejninger: Mere end 8.000 i minuttet!

Og nu til det vi er mest misundelige over. AutoTopNL har nemlig fået lov at givet den heftigt modificerede M3’er lidt tæv. Og selvfølgelig har de fundet et stykke autobahn uden hastighedsbegrænsning til formålet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Den frie hastighed på Autobahn er i fare… igen

Og her har bilen absolut ingen problemer med at ramme den tophastighed, som speedometeret angiver. Tværtimod har omdrejningstælleren travlt. Hver omdrejning bliver brugt her.

Ses vi til Auto Show?


Selve videoen er 3 minutter lang, men vi har snydt lidt og spolet frem til 1:55, hvor alt fokus er på speedometeret. Alligevel skal du unde dig selv at se hele videoen.

Det er bare et godt tirsdags-råd herfra.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk