Reklame:

VIDEO: Biltyv flygtede ind i supermarked – “Jeg arbejder her bare”

En biltyv forsøgte aften nat at gemme sig i et supermarked under flugten fra politiet.

Færdselspolitiet i Michigan, USA, måtte fredag nat tage lidt alternative ruter i brug for at få lagt en biltyv i håndjern. Manden, der havde neglet en Dodge Charger, tog nemlig flugten ind i et Wallmart-supermarked, hvor han forsøgte at glide i ét med de ansatte.

Forinden havde politibiler jagtet manden i 45 minutter, ligesom en helikopter havde fulgt med fra oven. Og den kunne tyven altså ikke skjule sig for.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


For til sidst smed tyven bilen i nærheden af en Wallmart, som han flygtede ind i. Her fandt politiet dog hurtigt frem til ham. En bare 20-årig mand skulle det vise sig. Han forsøgte dog at forsvare sig med, at han bare arbejdede på stedet.

Da politiet ikke troede på den forklaring, forsøgte den 20-årige endnu engang at tage flugten. Denne gang til fods inde i selve supermarkedet. Han var dog ikke hurtigere, end at betjentene kunne løbe ham op.

LÆS OGSÅ: Salget er kollapset – danskerne gider IKKE disse biler længere

Politiet vil ikke ligefrem give manden ‘point’ for den opførsel. Så de nøjes med at notere sig, at ‘det altså er svært’ at løbe fra en helikopter. Den unge biltyv sidder nu varetægtsfængslet.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?