VIDEO: Bilist løb tør for talent – har smadret Pagani til 127 mio. kr.


Under et arrangementet for superbiler i Kroatien kom føreren af en supersjælden Pagani Zonda helt galt afsted.

En sjælden Pagani Zonda HP Barchetta, der kun findes tre af i hele verden, er kommet helt galt afsted efter en trafikulykke i Kroatien.

Superbilen, som fra ny kostede 17 millioner euro – rundt regnet 127 millioner danske kroner – deltog i et arrangement afholdt af Supercar Owners Circle, da det gik galt. Med på turen var foruden verdens eneste Bugatti La Voiture Noire, en Zenvo TSR-S, Apollo IE, to Rimac Nevera, en Apollo Project Evo og to Pagani Zonda Cinque.

I en video af ulykken ses det, hvordan Paganien kører på en vej som hælder en smule mod venstre. Men det er tilsyneladende mere, end evnerne bag rattet rakte til. For bilisten får alt for hurtigt plantet foden på speederen, hvilket får super-italieneren til at smide bagdækkene rundt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og så er der altså ikke meget andet at gøre end at vente og håbe på det bedste. Desværre ender det grumt for Paganien der ramlede ind i en sagesløs Ford Fiesta. Det bliver en dyr tur på værksted.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk