Video: Audi R8 flipper rundt på taget – vinder alligevel racerløb


gt-fia-gt-world-cup-macau-2016-laurens-vanthoor-audi-sport-team-wrt-audi-r8-lms-crash

Laurens Vanthoor flipper sin Audi R8 LMS rundt på taget – alligevel vinder han Macau Grand Prix’et

Det ser sort ud for Laurens Vanterhoor, da hans Audi R8 LMS banker ind i barrieren til det historiske by-løb, Macau Grand Prix i FIA GT World Cup-serien.
Bilen flipper rundt og kurre adskille hunderede meter på taget, før den ligger stille.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Vanterhoor kommer heldigvis uskadt ud af bilen ved egen hjælp, men løbet bliver aldrig sat i gang igen efter det øjeblikkelige røde flag. Og det kom Vanterhoor tilgode.
Den 25-årige belgier vinder således nemlig løbet på bagggrund af den regel, der siger, at ved et løb, der afbrydes af rødt flag, vinder den deltager, der lå bedst placeret omgangen forinden.

Og det var altså netop Laurens Vanterhoor og Audi R8 LMS’eren. Vanterhoor er dog ikke ligefrem stolt af den måde, han formåde at vinde på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Til mediet motorsport.com siger han:
– Jeg ved ikke rigtig, om jeg fortjente det på den måde, som jeg crashede på. At jeg så stadig vinder er meget akavet. Men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Det ville have været et bedre show for alle uden uheldet og en bedre sejr, men jeg ved ikke, hvad jeg skal mene om det.

SE DET SPEKTAKULÆRE UHELD I KLIPPET HERUNDER

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk