Vi får 7 specialudgaver, inden Dodge tager livet af Challenger og Charger


Det er snart slut. I hvert fald med V8-rumlen fra Dodge som i fremtiden kun vil bygge elbiler. Men inden vi når så langt, kommer det til at ‘larme’ helt vildt.

Medmindre du har boet under en sten det sidste lange stykke tid, eller bare overhovedet ikke interesserer dig for biler (hvad laver du så her?, red.), så ved du også godt, at 2023 er det sidste modelår for Dodge Charger. Den tager faktisk også Challenger med sig i graven.

Men. Og hold lige tårerne tilbage et øjeblik. De biler kører ikke i graven uden et ordentlig afskeds-brøl. Det skal Dodge nok sørge for. Så næste år kommer der ikke færre end SYV specialudgaver af modeller til verden. Dodge vil gradvist løfte sløret for modellerne fra nu og frem til SEMA Show i Las Vegas til november.

Der venter altså et travlt muskelbils-år forude. Selv siger Dodge ikke så meget endnu. Andet end at de seks af bilerne vil dele træk med ikoniske Dodge-modeller fra fortiden. Så er du velkommen til at begynde at spekulere i, hvad det mon kan være. Og hvad den syvende og sidste model så er.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk