Reklame:

Max Verstappen vil have holdkammeraten fyret

Forud for Miamis grand prix er Max Verstappen bare 6 point foran holdkammeraten Sergio Perez. Og det presser den unge hollænder, som til gengæld lægger pres på Red Bull-toppen.

Max Verstappen måtte efter lørdagens kvalifikation sande, at han ikke starter søndagens løb i forreste række. Langt fra faktisk. Vi skal helt ned til 10. pladsen for at finde den ellers hurtige hollænder.

Allerforrest finder vi stedet holdkammeraten Sergio Perez. Noget der hverken huer den regerende verdensmester eller hans støtter. Derfor forsøger de at gøre alt, hvad de kan for at få skubbet Perez ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det mener den tidligere Formel 1-kører og nuværende kommentator Ralf Schumacher i hvert fald. Det fortæller han i et interview med Speedweek.

– Jeg hører rygtet alle steder. Der er i mine øjne ingen tvivl, om at Verstappen hellere end gerne vil have en ny holdkammerat.

Selv har Schumacher da heller ikke den store fidus til mexicaneren. Det gjorde han klart i en klumme, som han i sidste uge skrev for Sky Deutschland.

– Perez kørte godt i Aserbajdsjan. Han har også potentialet til her og der at kunne slå Max Verstappen. Men han har ikke det samme, konsekvent høje niveau.

Reklameblok:
Schumacher peger i klummen på, at der er nok kører på markedet som gerne vil have Red Bull-sædet. Yuki Tsunoda og Daniel Ricciardo er bare to af dem. Og er der knas i forholdet i Red Bull-garagen, vil det give mest mening at skille sig af med mexicaneren, mener  Schumacher.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?