Verdens største indendørs gokartbane skal ligge på Sjælland

Om bare et år kan du give vennerne, familien og chefen baghjul på asfalten til verdens største indendørs gokart-bane, der skal ligge i Høje Taastrup

Nej, du skal ikke til udlandet for at race rundt på noget så eksotisk som verdens største indendørs gokartbane. Asfalten skal nemlig anlægges i Høje Taastrup på Sjælland.

Det er århusianske Racehall, der efter succes i det jyske tager det imponerende skridt, som vil koste et tocifret millionbeløb i københavner-forstaden. Også Høje Taastrup Kommune er med, eftersom kommunen lige har vedtaget den lokalplan, der muliggøre det mere end 10.000 kvadratmeter store asfaltmekka på den femten hektar store grund.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Dengang en Tesla Model S fløj ind i en Mercedes-forretning

Selve banearealet bliver 136 meter langt og 75 meter bredt – hvilket gør den kommende bane 33 procent større end sin jyske pendant. På førstesalen er det meningen, at publikum med frit udsyn over hele banen også skal have en på opleveren.

“De (publikum, red.) kan simpelthen bedre følge med i det, der sker på banen. Vi har også en balkon, hvor man kan kigge ud over banen, siger Flemming Thomsen, der er projektleder ved Racehall CPH til Finans.dk.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Udover gokartbanen skal den enorme hal også rumme restaurant og konceferencefaciliteter.  Om der skal være mere, ved folkene bag endnu ikke.

‘Det kan være med en trampolinpark, et legeland eller lignende. Det ved vi ikke helt endnu’, siger Flemming Thomsen.

Men Racehall CPH’s målsætning, at der skal køre 36 gokarts rundt, når banen efter planen er klar til sit ‘jomfruræs’ inden julen 2019.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk