Verdens sjoveste elbil er lige blevet lidt bedre

Man finder ikke en mere dynamisk elbil end en Porsche Taycan. Nu har tyskerne skruet op og lanceret Taycan GTS samt en ny Sport Turismo.

Man finder ikke en mere dynamisk elbil end en Porsche Taycan. Nu har tyskerne skruet endnu et hak op og lanceret Taycan GTS samt en ny Sport Turismo.

Hvis du er på jagt efter ultimativ køreglæde i en elbil, er der intet der slår Porsche Taycan, basta. Den kendsgerning understreges nu yderligere med Taycan GTS, som Porsche lover er endnu mere underholdende.

GTS-betegnelsen bruger Porsche til de modeller, der har et øget sportsligt fokus, men stadig ikke er lige så hårdkogte som GT-modellerne, hvor vi eksempelvis finder den nye Cayman GT4 RS.

Man skulle tro, at fordi den sportslige kørestil var endnu mere i fokus, så ville rækkevidden være reduceret. Det er ikke tilfældet med Taycan GTS, som er den første Taycan, der officielt kan køre over 500 km på en opladning.Det skriver Bil Magasinet.

Taycan Sport Turismo – Porsches stationcar
Samtidig med at Porsche lancerer GTS, kommer der også en ny karrosseri-variant af Taycan. Sport Turismo er Porsche’s måde at sige stationcar. Praktisk talt er der tale om en Taycan Cross Turismo, hvor man har fjernet de offroad-inspirerede plastikskærme og reduceret frihøjden.

Sport Turismo byder på et lidt større bagagerum på 446 liter, hvor en almindelig Taycan sluger 407 liter. Måske mere vigtigt er, at den har 45 millimeter ekstra hovedhøjde på bagsædet.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre