Derfor er det her verdens billigste Lamborghini


Italiensk ‘skønhed’ kombineret med japansk teknik 

Er budgettet ikke til en Lamborghini – og lad os være ærlige, det er de færreste budgetter, desværre – så er det her måske alligevel løsningen.

Men du skal altså kunne leve med, at det her aldrig bliver en Lamborghini. Men i forbifarten ville du nok godt kunne snyde de fleste i din indisk ombyggede Honda Civic.


Ja, vi sagde Honda Civic. For det er nemlig præcis, hvad der er inde under de Lambo-lignende skal. Mere præcist en Civic 2009.

LÆS OGSÅ: Dette Fast and Furious-stunt kostede 25 millioner dollars

Hvorfor man har valgt at basere krydsningen her på relativt kort som en Honda Civic – og så ovenikøbet forhjulstrukket teknik – skal vi ikke kloge os på. Men skal vi komme med et kvalificeret gæt, handler det om penge.

Omvendt ser kabinen ikke helt dum ud. Og som i den ægte vare fra Sant’Agata i Italien er der faktisk kun to sæder her. Den kæmpe V12’er på 6,5-liter skal du til gengæld kigge meget langt efter.

Den var der ikke lige rupees nok til – formoder vi.

Og så er der jo lige det der med prisen. Den løber op i 15.000 dollars – godt 92.000 danske kroner – men så er det også inklusiv bil og hele ombygningen.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk