Derfor er det her verdens billigste Lamborghini


Italiensk ‘skønhed’ kombineret med japansk teknik 

Er budgettet ikke til en Lamborghini – og lad os være ærlige, det er de færreste budgetter, desværre – så er det her måske alligevel løsningen.

Men du skal altså kunne leve med, at det her aldrig bliver en Lamborghini. Men i forbifarten ville du nok godt kunne snyde de fleste i din indisk ombyggede Honda Civic.

Ja, vi sagde Honda Civic. For det er nemlig præcis, hvad der er inde under de Lambo-lignende skal. Mere præcist en Civic 2009.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Dette Fast and Furious-stunt kostede 25 millioner dollars

Hvorfor man har valgt at basere krydsningen her på relativt kort som en Honda Civic – og så ovenikøbet forhjulstrukket teknik – skal vi ikke kloge os på. Men skal vi komme med et kvalificeret gæt, handler det om penge.

Ses vi til Auto Show?


Omvendt ser kabinen ikke helt dum ud. Og som i den ægte vare fra Sant’Agata i Italien er der faktisk kun to sæder her. Den kæmpe V12’er på 6,5-liter skal du til gengæld kigge meget langt efter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den var der ikke lige rupees nok til – formoder vi.

Og så er der jo lige det der med prisen. Den løber op i 15.000 dollars – godt 92.000 danske kroner – men så er det også inklusiv bil og hele ombygningen.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk