Verdens bedste bil i 2021 er blevet kåret

I år, til kåringen af Car of the Year, vandt den 100 procent elektriske Volkswagen iD.4 over et stærkt felt af konkurrenter.

Den blev specielt lovprist af juryen for dens nul emissions kørsel og de mange innovative detaljer som den besidder, som for eksempel tredimensionel vejviser som er perfekt installeret i forhold til virkeligheden og mange andre gadgets.

Bilen blev valgt af en jury på 90 journalister, som var fordelt over 24 lande. Dette er en lykønskning til Volkswagen og den store bilgigant, da deres fremtidige mission er, at introducere mindst én elbil på markedet om året. Selvom Tyskland igen tog sejren i kåringen af car of the year, så er der lande der overhaler Tyskland indenom på andre områder – læs mere her.

Igen var verdens bedste bil fra Tyskland

Der er i alt afholdt 17 kåringer af car of the year og ud af de 17, ja så har tyskerne altså hevet 5 af sejrene hjem. De andre 4 tyske kåringer gik til henholdsvis Golf VI i 2009, Polo i 2010, Up! i 2011 og Golf VII i 2013. Tyskerne vandt således tre år i træk og har haft en eminent evne siden, til at gøre sig bemærket og stadig lige gøre konkurrenten opmærksomme på, at de stadig kan lave vinderbiler.

Om man er enig eller ej, er egentlig underordnet, deres titel forsvinder ikke nu og bilen gør heller ikke. Volkswagen har en idé og en målsætning om, at der nemlig vil komme 150.000 mere af den prisvindende model i år. Selvom tyskerne har gjort sit indtryk i forhold til kåringer af car of the year, så er der faktisk et sted, hvor de halter.

Her topper både Frankrig, England og Spanien – eller var det rom?

Når det drejer sig om rom bliver de overhalet indenom af både Frankrig, England og Spanien. Her menes ikke byen rom, men spiritussen. Du vil alle steder i verden kunne finde en god rom, du vil kunne finde et bredt udvalg af rom, på det angivne link.

I nogle tilfælde er det faktisk ikke så godt at splitte landene og lave en konkurrence imellem dem. Verdens bedste rom i år 2021 er nemlig lavet af en blanding af forskellige slags rom, der kommer fra mange forskellige steder og har mange forskellige aldre oven i, så der er en kombinations rom der vil noget.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk