Vejle-gut tog pis på fartkontrollen

Foto: Kim Matthäi Leland
Foto: Kim Matthäi Leland

En 23-årig vejlenser var i drillehumør, da han i slutningen af 2020 opdagede en fotovogn.

Det er ikke mange danskere, der er synderligt begejstrede for politiets ATK-vogne. Hvis man møder sådan en, og der pludselig kommer et blink, så bliver det nemlig en dyr fornøjelse. Det skriver Dagens.dk.

En 23-årig mand fra Vejle havde åbenbart dårlige minder med politiets fotovogne, og derfor satte han sig for at drille en af dem, da han opdagede en.


Den 16. november 2020 stod politiets fartkontrol nemlig placeret på Prangervej i Fredericia, og det kunne den 23-årige mand altså ikke stå for.

Han gik således hen til det kamera, der stod placeret tæt ved vejen. Derefter løftede han det op og flyttede det væk, så det ikke længere pegede ud mod vejen. På den måde kunne politiet altså ikke måle nogen bilister.

Manden er nu sigtet for at flytte på måleudstyret – men også for 18 andre forhold. Blandt andet for at have kørt for hurtigt, kørt i påvirket tilstand, kørt uden kørekort og for at have stjålet to biler. En i Tørring tæt ved Vejle tilbage i oktober 2019 og en i Vejle måneden efter.Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk