Veilside klar med nyt og ekstremt Supra-bodykit


Lever Veilside stadig? Det kan du bande på, de gør! Og lige om lidt er de klar til at vise en ekstrem Supra på Tokyo Auto Salon.

Hvis du har set The Fast and the Furious: Tokyo Drift, har du også set mindst én Veilside-bil. Vi taler selvfølgelig om Hans vilde Mazda RX-7. Den skrig-orange wankelvogn var nemlig udstyret med et mere end bredt bodykit fra den japanske tuner.

Faktisk sælges Fortune-kittet, som det hedder, stadig. Men det er en anden historie. For nu og her er Veilside klar med noget nær det mest ekstreme kit, vi nogensinde har set en Toyota Supra Mk. V udstyret med.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: Læserbil: Branis Veilside-brede RX-7

Desværre ved vi kun ganske lidt om, hvordan bilen ser ud. Altså i sin helhed. Veilside har nemlig været så snedige kun at frigive nogle særligt udvalgte nærbilleder af kittet.

Der eksempelvis ingen billeder af bagenden. Det nærmeste, vi kommer, er udsnit af højre bagskærm.

Men én ting kan vi med sikkerhed konstatere – der er tale om en virkelig bred Supra. Måske den bredeste til dato. Vi følger med i udviklingen om til Tokyo Auto Salon, hvor bilen afsløres.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i de billeder, vi indtil videre har af Veilside-Supra’en.

Reklame-video:


NÆSTE SIDE
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk