Var for stiv til at huske hun blev stoppet – nu skal fars bil skrottes

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Tre gange, efter hun mistede kørekortet, er en 26-årig kvinde fra Odense blev taget i at køre bil. Nu indløser staten skrotpræmien for hendes fars bil.

Tilbage i august sidste år blev en 26-årig kvinde fra Odense stoppet af Fyns Politi. Det var tredje gang hun blev snuppet i at køre rundt uden kørekort. Det er dog ikke noget, hun husker.

Ifølge kvinden selv havde hun drukket et sted mellem 10 og 15 øl på tom marve, før hun satte sig bag rattet af sin fars bil. Da politiet stoppede kvinden viste det sig da også, at hun havde en tårnhøj promille på 2,24. Og nu har retten altså talt.

Reklameblok:Kvindens far ser ikke sin bil. Den har staten konfiskeret. Bilen har dog ingen værdi, derfor protesterede han ikke over, at staten nu indløser skrotpræmien. Det skriver Fyens.dk. Hvad angår kvinden, er hun idømt en bøde på 15.500 kr. Ligesom hun skal udføre 40 timers samfundstjeneste. Hun har desuden en betinget fængselsstraf på 30 dage med en prøvetid på et år hængende over hovedet.

Bil må hun heller ikke køre meget længe. De næste fem år må hun nemlig ikke føre andet end lille knallert. Ifølge avisen har det ikke været muligt at få oplyst, om kvinden har modtaget dommen.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk