Var det noget? Range Rover med 5-liters Bimmer-V12 til salg

Foto: bringatrailer.com

Een mand har bygget sig den Range Rover, BMW skulle have lavet, da de havde muligheden. Nu er V12-herligheden til salg

Man kan sige, at BMW er lovligt undskyldt. For i 1991, da denne Range Rover blev produceret, sad sydtyskerne ikke på magten i engelske Land Rover.

Reklameblok:Men vi skal faktisk helt til USA, før vi finder den bil, BMW burde have bygget, da Land Rover var deres. For i Seattle købte en mand for ti år siden en Range Rover. Siden da har han fået klemt et fem-liters M70 V12-klaver fra en BMW E32 7-serie ned mellem forhjulene.

Foto: bringatrailer.com

Bilen har foruden den langsliggende V12’er et firetrins automatgear. Så er vi ligesom i den rette tidsånd. Typisk for en bil i 90’erne bygget af englændere skal du også leve med et defekt speedometer og brændstofmåler samt et soltag der har sit eget liv.

Foto: bringatrailer.com

Ting der kan fikses. Dog virker triptælleren stadig – den viser 167.000 miles ifølge sælger. Altså 268.000 kilometer. Det er for hele bilen, som i øvrigt kører på 17″ hjul svøbt i terrængående gummi fra Yokohama.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Foto: bringatrailer.com

Indvendigt blander Recaro-kabinen sport med komfort, men loftbeklædningen hænger lidt og hængslet til føredøren trænger til en justering, oplyser annoncen.

Foto: bringatrailer.com

Interesseret i uhyret? Du finder annoncen lige her

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk