Var allerede tiltalt for vanvidskørsel – bilist kørte kvinde ihjel

Foto: presse-fotos.dk

Den bilist, der sidste år dræbte en kvinde ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen, var allerede tiltalt for vanvidskørsel i forvejen.

Den polske mand, der i august sidste år kørte en kvinde ihjel ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen, var allerede tiltalt for vanvidskørsel i en anden sag. Det skriver TV2 Østjylland.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

– Det er så trist. Det er en af de sager, jeg kan få ondt i maven over, siger Trine Poulsen, der er retspræsident i Retten i Horsens, til mediet.

LÆS OGSÅ: Ny afgørelse: Bilkøbere har IKKE krav på at kende til disse skader

Ifølge Østjyllands Politi blev den i dag 32-årige polak allerede i september 2021 taget for vanvidskørsel med op mod 220 km/t. Det trak dog gevaldigt ud med at få sagen for retten. Også selvom politiet bad domstolene hastebehandle sagen fra 2021.

Reklameblok:Men for sent. Det illustrerer ifølge Trine Poulsen et generelt problem. Der er simpelthen nok hastebehandlingssager at tage af. Også flere end domstolen kan nå at behandle.

– Selv hvis vi alene skulle behandle de hastende sager, ville vi ikke kunne holde trit med dem, siger hun til TV2 Østjylland.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk