Vanvittig Civic Type R på vej: Honda pumper 340 hk gennem forhjulene


Den nuværende er den forhenværende hurtigste forhjulstrækker rundt på Nürburgring i tiden syv minutter og 50 sekunder. Faktisk er den tid kun overgået med få hundrededele af VW i en Golf GTI Clubsport S. En titel Honda dog nok skulle kunne få igen næste år.

LÆS OGSÅ: NU FÅR PAUL WALKERS FAMILIE ENDLIGE HANS STÅJLNE BILER HJEM

De nuværende 311 hestekræfter er tilmed en underdrivelse, kunne vi konstatere, da vi havde den på rullefelt i Boosted Magazine nr. 29. Her målte Gerhard fra VAE Testcenter i Slagelse vores pressebil til at have hele 323 hestekræfter og 407 Nm. En god del mere end lovet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND PROFFESIONEL DEWALT SLAGNØGLE

Nu spår mediet AutoExpress, at den kommende Civic med Type R-mærkat bliver endnu vildere. Med diverse moderne fiflerier skulle Hondas ingeniører således have fundet yderligere 29 hestekræfter og 50 Nm i den to-liters turbo rækkefire.

boosted_nytbanner

Se vores reklamer:


Det betyder et officelt tal på 340 hestekræfter og 450 Nm. Reelt får vi dog langt mere effekt, ifølge vores måling af den nuværende bil. Hvad angår udseendet får næste års Civic også en mere traditionel form. 30 yderligere millimeter i bredden og 130 mm i længden skal gøre den mere praktisk anvendelig. Dog formodes frihøjden at skrumpe med 20 millimeter.

LÆS OGSÅ: KLIK HER: TOTAL URØRT SUPRA TIL SALG!

Produktionen af den nye 2017 Honda Civic Type vil foregå i England og begynde senere i år, skriver AutoExpress.

KLIK I GALLERIET HERUNDER OG SE BILLEDERNE AF DEN NYE LYN-JAPSER

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk