Vanvittig Audi RS6 skal kun bygges i 30 eksemplarer


Chancen for at se noget til ABT’s seneste Audi RS6-fortolkning på de danske veje er forsvindende lille. Der skal nemlig kun ombygges 30 biler.

Navnet er Audi RS6-X. Og chancen, for at du nogensinde ser den på andet end billeder og video, er forsvindende lille. Der skal nemlig bare bygges i 30 eksemplarer. Til gengæld hæver ABT effekten med 25 procent.

Det betyder, at vi lander på 750 hestekræfter og 920 Nm. Det kan lade sig gøre, fordi ABT udstyrer hver af de 30 biler med ny motorstyring, større turboerladere og ny intercooler. På den måde er der heller ikke noget der hedder hastighedsbegrænsning. I hvert fald har ABT rykket den til 322 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hver af de 30 biler udstyres med rigeligt kulfiber ude som inden. Udvendigt arbejder det fjerlette materiale endda for, at bilen glider nemmere gennem vinden. Hvad prisen bliver, har ABT endnu ikke meldt ud.

Men regn ikke med at den bliver gratis. Og da slet ikke hvis den skal udstyres med danske plader. Her er prisen 1,9 millioner kr. Altså plus det løse. Og det er bare for standard-bilen.

Ses vi til Auto Show?


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk