Vanvidsbilist udvist – bilen blev ikke konfiskeret

Påvirket af hash kørte en 30-årig mand mindst 103 kilometer i timen i en 50-zone, han ramte en anden bilist. Det koster nu en udvisningsdom.

Påvirket af hash kørte en 30-årig mand mindst 103 kilometer i timen i en 50-zone, han ramte en anden bilist. Det koster nu en udvisningsdom.

En 30-årig mand er ved Retten i Glostrup blevet udvist af Danmark med et indrejseforbud på 12 år. Inden han kommer så langt skal han dog afsone en dom på et år og ni måneder i et dansk fængsel.

LÆS OGSÅ: VILLE NÅ FEST – MISTER BÅDE KØREKORT OG MOTORCYKEL

Det sker, fordi manden ifølge Københavns Politi kørte mellem 103 og 122 kilometer i en 50-zone. Med høj fart kørte den 30-årige ind i en forankørende, som brækkede ryggen og fik hjertestop, men overlevede.Bilen konfiskeres ikke
Efter ulykken viste det sig desuden, at den 30-årige i forvejen havde et kørselsforbud fra sin læge. Det skriver TV2 Lorry.

Derfor faldt den strenge dom i byretten.

Retten i Glostrup valgte dog ikke at konfiskere den bil, som manden kørte i. Den tilhører en anden person – et familiemedlem. At konfiskere køretøjer brugt til vanvidskørsel har ellers været en mulighed i retssystemet siden 31. marts i år.

Og der er nok sager at tage stilling til. Rigspolitiets egne tal viser, at politiet på et halvt år har beslaglagt 510 køretøjer på grund af vanvidsbilisme.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk