Vanvidsbilist udvist – bilen blev ikke konfiskeret

Påvirket af hash kørte en 30-årig mand mindst 103 kilometer i timen i en 50-zone, han ramte en anden bilist. Det koster nu en udvisningsdom.

Påvirket af hash kørte en 30-årig mand mindst 103 kilometer i timen i en 50-zone, han ramte en anden bilist. Det koster nu en udvisningsdom.

En 30-årig mand er ved Retten i Glostrup blevet udvist af Danmark med et indrejseforbud på 12 år. Inden han kommer så langt skal han dog afsone en dom på et år og ni måneder i et dansk fængsel.

LÆS OGSÅ: VILLE NÅ FEST – MISTER BÅDE KØREKORT OG MOTORCYKEL

Det sker, fordi manden ifølge Københavns Politi kørte mellem 103 og 122 kilometer i en 50-zone. Med høj fart kørte den 30-årige ind i en forankørende, som brækkede ryggen og fik hjertestop, men overlevede.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Bilen konfiskeres ikke
Efter ulykken viste det sig desuden, at den 30-årige i forvejen havde et kørselsforbud fra sin læge. Det skriver TV2 Lorry.

Derfor faldt den strenge dom i byretten.

Retten i Glostrup valgte dog ikke at konfiskere den bil, som manden kørte i. Den tilhører en anden person – et familiemedlem. At konfiskere køretøjer brugt til vanvidskørsel har ellers været en mulighed i retssystemet siden 31. marts i år.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Og der er nok sager at tage stilling til. Rigspolitiets egne tal viser, at politiet på et halvt år har beslaglagt 510 køretøjer på grund af vanvidsbilisme.

Reklame-video:


Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk