Vanvidsbilist forhindrede ambulance i at nå frem – ‘det hele er filmet’

Genrefoto: presse-fotos.dk

Først på måneden gjorde en bilist livet meget surt for både en ambulance og en lægebil. Et kamera i ambulance optog bilistens ‘opførsel’, som politiet nu ser på.

Der blev både overhalet biler og overskredet spærrelinjer, da en hvid Volkswagen Golf onsdag 1. juni om eftermiddagen ihærdigt forsøgte at chikanere både en ambulance og lægebil i at nå frem under noget udrykning i Esbjerg.

Både ambulancen og lægebilen måtte derfor længere over i modsatte vejbane og sænke farten for at komme forbi Golf’en, som både overhalede biler og kørte over spærrelinjer for at lægge sig i vejen for redningsmandskabet.

Heldigvis blev hele det absurde optrin optaget inde fra ambulancen, så Syd- og Sønderjyllands Politi nu kan se på sagen. Det er før set, at bilister har fået bøder og klip i kørekortet for at forhindre ambulancer i at komme frem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk