Vanvidsbilist får 4 år i fængsel – kørte betjent ned med 90 km/t

Politiet måtte stoppe bilisten med en sømmåtte, men det lykkedes ikke før næsten en times biljagt, hvor bilisten kørte op mod 190 km/t.
Foto: Rigspolitiet

Bilen konfiskeres, og de næste otte år er manden frakendt kørekortet.

I et interview har Mohamad Tarek Younes selv kaldt sig for vanvidsbilist. Nu er han også dømt for det. Retten i Aarhus har netop i dømt den 21-årig mand 4 års fængsel og otte års frakendelse af førerretten.  Desuden bliver bilen, Mohamad Tarek Younes kørte i, konfiskeret.

Mohamad Tarek Younes er kendt skyldig i 35 ud af 38 forhold. 10 af dem fra 18. juni sidste år, hvor han kørte politibetjenten Stefan Nymann, der var i gang med at lægge sømmåtter ud på vejen, ned. Bare et halvt år forinden pralede over for TV2 Østjylland. I indslaget, som kan ses her, kalder han sig selv for vanvidsbilist.

Politibetjenten blev ramt med mellem 80 og 90 kilometer i timen, fik omkring 50 hjerneblødninger og er efter ulykken varigt skadet. Mohamad Tarek Younes har ikke ønsket at anke dommen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk