Værste malerarbejde nogensinde? Audi A5 er blevet MEGET hvid

Farven er der sådan set ikke noget i vejen med. Formoder vi. Den er bare over alt. Også steder hvor den absolut ikke skal være.


Hvis en professionel autolakerer har været i gang her, er der virkelig én – måske flere – som virkelig skal skamme sig. For denne Audi A5 Sportsback kunne selv en to-årige uden den mindste motoriske sans have malet bedre.

Ifølge Carscoops er det småt med oplysninger om det katastrofale stykke arbejde. Ja, faktisk er der (indtil videre, red.) kun billederne i et facebook-opslag at gå ud fra. De lader dog meget tilbage at ønske.

Den hvide Audi er nemlig hvid overalt. Også steder hvor den absolut ikke skal være det. Vi nævner bare ‘småting’ som lygter. Både for og bag. I motorrummet har den heller ikke fået for lidt. Faktisk er det lige omvendt. For at gøre ondt værre er de forskellige lag lak lagt både meget ujævnt og – ser det ud til – meget hurtigt. Der er i hvert fald meget lak der løb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Tilbage er der vel egentlig kun at håbe, at der er tale om en joke, på en bil som alligevel skal ikke længere end turen hen til nærmeste ophugger.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af det dårlige malerarbejde

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk