Værste dag på jobbet? Her taber mekaniker Corvette på liften

Hvis du har en dårlig dag, bør du se denne video. For Corvette-mekanikeren her har det med garanti dårligere.

Hvis du har en dårlig dag, bør du se denne video. For mekanikeren her har det med garanti dårligere.

Han har lige Chevrolet Corvette C6 smadre mod gulvet fra en lift – og det gør man ikke hver dag.

I hvert fald ikke hvis man vil være sikker på, at der også er et job at stå op til i morgen. Nå, men altså. Klippet begynder med, at mekanikeren står ved Corvettens venstre forhjul, da fronten løfter sig, og hele bilen glider baglæns.

Her efter går der ikke mange sekunder, før Corvetten står godt smadret på værksteds-gulvet. At Corvetten er havnet der bekymrer dog tilsyneladende ikke mekanikeren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




I klippet ses han kigge sig en gang over skulderen, før han ad en dør forlader værkstedet. Det er ikke lykkedes os at få ret meget kontekst ind i billedet. Alligevel skal to og to ikke lægges sammen mere end en gang, før vi har en idé om årsagen til uheldet.

En bil uden motor
Kigger man godt efter på det gryende klip, kan det ses, at Corvetten er uden sin V8-motor. Sådan en vejer godt til, når den altså er i bilen. Så bilen har formentlig været ganske let over forhjulene, og så skal der altså ikke ret meget til, før bilen vipper.

Ses vi til Auto Show?


Hvilket skete. Om gutten i klippet vitterligt er skyld i uheldet, skal vi ikke kunne sige. Måske har han bare været på det forkerte sted på det helt forkerte tidspunkt. Måske har en anden fået bilen på liften?

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk