Værksted sagsøgt – betalte mekanikers sidste løn med 100.000 mønter

Værkstedets ejer forsvarer sig med, at man ‘blot ville sikre sig, at den nu tidligere ansatte fik alle pengene’.

Andreas Flaten arbejdede indtil januar 2021 som mekaniker hos autoværkstedet A Ok Walker Autoworks i den amerikanske stat Georgia. Men den sidste lønseddel haltede det gevaldigt med.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og da pengene endelig kom, blev de afleveret i en trillebør. Vel at mærke med godt læs på. For selvom lønsedlen lød på forholdsvis beskedne 915 dollar, svarende til 6.450 danske kr., fylder den slags godt. Altså i mønter.

Konkret afleverede ‘nogen’ fra værkstedet over 100.000 cent i Andreas Flatens indkørsel. Men kun efter et langstrakt slagsmål om pengene. Sådan en behandling vil regeringen, som i første omgang fik vredet armen om på arbejdsgiveren, så lønnen i det hele taget blev udbetalt, dog ikke finde sig i.

Værkstedsejer: Medierne lyver 
På den anden side hævder værkstedet ejer, at regeringen faktisk sagde god for betalingsmetoden, da myndighederne var tilfredse med, at Andreas Flaten blev betalt. Også selvom det var ‘kontant’. Det skriver værkstedets ejer Miles Walker i et længere vredesudbrud om sagen på Facebook.

Reklameblok:Her beskylder han blandt andet medierne for at ‘sprede løgne’. Men Miles Walker har næppe hørt det sidste til de amerikanske myndigheder. Ifølge Business Insider ser myndighederne nemlig nu også på, om Andreas Flaten har fået den rette betaling for de overarbejdstimer, han havde, da han arbejdede for værkstedet.

 

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk