Vmax-legende: Henriks Blærlingo


Henrik Hansens Citroën Berlingo er ikke helt normalt. Her får du et gensyn med familievognen fra de vilde Vmax-dage

NB: Davs du. Artiklen, du nu skal til at læse, har vi fundet hos vores venner hos Bil Magasinet. De råder nemlig over de gamle Vmax-arkiver. Så tak til dem!

Du kommer træt og trist hjem fra en hård dag på arbejdet. Da du træder ind af døren, hører du konen råbe:

– Vi skal ned og handle. Vi har ikke flere Pampers!Shit… Endnu engang minder det dig om, hvad det vil sige at have hus, børn og kone. Huset skal renoveres, haven skal passes, børnene skiftes og konen nusses i nakken. Nå, men du kan lige så godt se at komme af sted igen. Ungerne lugter af baby-bæ, så Super Brugsens ble-afdeling kalder. Du når lige at skifte til et par bløde sneakers og hive CD’en med D12 ned fra hylden, inden du løber ud af huset.

– Husk også noget mere toiletpapir!, råber kranen, da du smækker døren.

LÆS OGSÅ: LÆSERBIL – Sørens sindssyge Corolla har to motorer

Reklame-video:

Mission Pampers
Du åbner garagedøren, og der står den. Den Citroën Berlingo, din kone ville have, I skulle købe, da I fik børn. Tankerne flyver tilbage til den dag, forhandleren viste dig alle de smarte opbevaringsrum til legetøj, som sådan en stor familiebil nu har. Ja, bagagerummet kunne jo rumme hele 624 liter! Og hvad så, tænkte du.

– Jamen, kan der være en tvillingebarnevogn, hvis nu vi får tvillinger?, sagde konen med det samme. Shit…

Tilbage i garagen får du nu øje på dine fælge. Smilet begynder så småt at komme tilbage på dine danskerblege kinder. Ah, hvor var det herligt at ringe til Big Wheels og bestille et sæt 17 tommer alu-bamser. Og da bilen blev sænket 40-60 mm, var du ikke til at skyde igennem.

Det speciallavede scoop i fronthjelmen kigger ondt på dig, som om det siger:

– Jeg er klar. Fyr mig så af!

Du åbner fordøren og smyger dig ind på de specialsyede lædersæder. Da du drejer nøglen lyser iPAQ navigationen dig lige i hovedet, og Xbox’en med de to skærme i nakkestøtterne tænder og lyser kabinen op. Nu er du ved at være klar til Mission Pampers.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Reklame-video: