“Uskyldig” Toyota Yaris forvandlet til 2JZ-monster

Indrømmet, det her ingen almindelige Toyota Yaris – og det er chaufføren faktisk heller ikke.

Bag rattet er det nemlig meningen, at den japanske drift-stjerne Daigo Saito skal sidde. Og en af verdens største driftere kan selvfølgelig ikke klemmes ned i en ‘almindelige’ Yaris. GRMN-udgave eller ej.

Nej, der skal noget mere i motorrummet. Hvilket der i den grad også er kommet. Væk er den 1,6-liters, tre-cylindrede motor. På den plads ligger nu i stedet en seksbenet 2JZ-maskine. Eller rettere, det er lykkedes at finde plads til sådan en fætter på hele 3,4 liter. OG én singlelader af gigantiske dimensioner fra Garrett.

LÆS OGSÅ: Bilist gav fotovogn ‘fingeren’ – fik megabøde og bilen konfiskeret


Desuden har man smidt forhjulstrækket langt væk, i stedet sender den brutale japaner nu samtlige af sin hypper direkte i baghjulene.

Arbejdet på bilen ser ud til at være ‘in progress’ for nu at sige det på godt dansk. Men allerede nu fornemmer vi et absolut moderisk våben, så snart den færdige slæde bliver sluppet løs på noget asfalt.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se mere til bilen.


View this post on Instagram

TOYOTA GR yaris ! 詳しくは(GRヤリス)で検索チェック @toyota_gazoo_racing @monsterenergy @toyota_jp @ktr_ms33 @tone_japan @sunoco_japan @hks_japan @cusco_insta @zestino_motorsport @zeknovatyre @zeknovatires @rossperformanceparts @endlessjapan @workwheelsjapan @trakyoto @pandemjapan @pandemusa @prodriveofficial @osgiken @pumamotorsport @_wisefab_ @pgd_wraps @rds_gp @aimol_russia @panasonicjp @titanmotorsports @plazmaman @driveshaftshop @spyopticjapan @runbc @turbosmarthq @link_ecu @link_ecu_japan @fealsuspension @hpsperformance @garrettmotion @ignition.projects @seiboncarbon @wilwooddiscbrakes #ДайгоСайто #Дрифт #斎藤太吾#斉藤太吾#FatFiveRacing#gazooracing#toyotagazooracing#toyota#drift#supra#supra90#a90#formulaD#formuladrift#misiledrift#ft86#GRB#jzx#rds#rdsgp #メカニック募集

A post shared by Daigo Saito (@daigosaito87) on