Uskyldig konebil? Næ, denne Fiat 500 har 350 hk


En Fiat 500 er måske den ultimative konebil – især hvis den har tilnavnet 350GP Anniversario.

For så er den nemlig tunet af Giannini.

Og måske i virkeligheden lidt for voldsom til den bedre halvdel. Hvem ved? Der i hvert fald ikke meget feminin attitude over  350GP Anniversario.

Tværtimod er den lille Fiat nu voldtunet under som over hjelmen. Og hvis vi lige skal blive under kølerhjelmen en gang, så har man her lagt motoren fra en Alfa Romeo 4C. Det betyder, at du får 350 hestekræfter fra 1,75-liters turbodrevet firecylindrede benziner.Baghjulstrækket er dog ikke ført med over. Den lille italiener trækker nemlig på alle fire. Foruden selve teknikken er Fiat’en pakket ind i kulfiber – det holder vægten nede.

Resultatet er en bil til 150.000 euro. Ja, du læste rigtigt. Det er en Fiat 500 til 1,1 millioner kroner. Det får du nok ikke lov til – heller ikke engang af konen.

Gianninis bud på en Fiat 500 er dog ikke det vildeste, vi kan komme i tanke om. Nej, hvis bilen hedder Pogea Racing til efternavn, har den 404 hestekræfter.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk