Reklame:

USA trækker Tesla i retten

Det amerikanske bilmærke trækkes endnu engang ind i en retssal på grund af beskyldninger om racisme på fabriksgulvet.

Det amerikanske ligestillingsnævn EEOC har sagsøgt bilmærket Tesla, fordi Elon Musk og Co. angiveligt ikke har reageret på anmeldelser om racisme.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang, at det fyr med beskyldninger om racisme på Telas fabrikker. Siden 2015 har flere sorte medarbejdere fortalt om og trukket Tesla i retten for netop den slags.

Vi skal faktisk ikke længere tilbage end til april i år for at finde en retssag om racisme i Teslas rækker. En retssag som Tesla af flere omgange har tabt.

LÆS OGSÅ: Professorer vil have nyt forbud: “Ingen bil må kunne køre over 40 km/t i Danmark”

Ifølge det nye søgsmål mener EEOC, at Tesla ikke bare har ignoreret beskyldninger om racisme men i flere tilfælde fyret eller på anden vis straffet ansatte, som har meldt tilfælde af chikane til ledelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge Reuters har Tesla endnu ikke villet sige noget offentligt om det nye sagsanlæg mod mærket. Men sagen fra april endte med at koste millioner af dollar i erstatning. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?