UPS: Volkswagen begår pinlig brøler på Instagram

Volkswagens italienske importør er kommet på Instagram. Og sammentrækningen af de to ting er uheldigt. I hvert fald på engelsk.

Volkswagen Italia. Meget uskyldigt, ikke? Prøv så lige at trække ordene sammen i et ord. Så danner du et ord, du helst ikke skal bruge som brugernavn på Instagram. Altså med mindre man er Volkswagen i Italien.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

For umiddelbart ser det jo rigtigt nok ud med Volkswagenitalia. Men af samme grund vakte mærket i denne uge højlydt latter på den engelsksprogede del af internettet. Og den er temmelig stor.

Det har næppe været hensigten. Men brugernavnet på Volkswagen italienske Instagramprofil danner ordet genitalia. Altså kønsorganer på dansk. Og når først du har set det, er det super svært at se bort fra igen.

En dygtig PR-mand ville nok have ændret navnet med det samme. Men sådan sidder ikke lige i Italien. Eller også er italienerne helt klar over det. Forklaringen skal nok findes et sted derimellem. Profilen har i øjeblikket 144.000 følgere. Der er omkring 1.000 opslag at dykke ned i.

Reklameblok:Men hvis du kigger forbi i håbet om at se… ja, kønsdele, må vi desværre skuffe dig. Det handler om biler. Og mest dem der kører på strøm.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk