UPS: Fuld bilist brager ind i parkeret kampfly

Fulde bilister laver ulykker, men det involverer som regel ikke et MiG-29 kampfly. Som regel.

For det er faktisk lige, hvad der er sket her. Eller det vil sige nærmere bestemt i Ukraine tidligere på måneden.


Ifølge Obozrevatel skete ulykken, fordi en bedugget ingeniør sad bag rattet af en Volkswagen Touran. Herefter forsvinder detaljerne dog i alkohol-tåger. Omvendt skal der ingen detaljeret beskrive til for at gøre det klart, at den Touran næppe kommer på vejene igen.

Hvad angår kampflyet, brød det umiddelbart efter sammenstødet i brand. Selvom billederne ikke er de bedste, fornemmes det forkullede haleparti på flyet tydeligt.


VW-chaufføren står nu overfor en række anklager, som dog ikke er nærmere beskrevet. Men mon ikke det har noget med spurtkørsel at gøre. For ikke at nævne det ikke ubetydelige forklaringensproblem vedkommende har.

For hvordan pokker rammer man et tomotoret kampfly?

En anden pudsig detaljer bliver bemærket hos Popular Mechanics. De ukrainske luftstyrker råder nemlig over 24 MiG-29-fly. Den fulde ingeniør har altså gjort skade på fire procent af landets flyflåde. Endnu værre bliver det af, at det ramte fly er ét af blot 16 MiG-29’ere i aktiv tjeneste.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk