Familiefar bestilte 27 Tesla’er… ved et uheld


Den regning løb op i 1,4 millioner euro.

For flere generationer har det allerede været barnelærdom: Med en internetforbindelse skal man passe på med, hvilke taster man trykker på. Og hvornår man gør det.

Men for dem, der er vokset op før lynhurtige fibernetforbindelser, kan det koncept stadig være lidt svært at forstå. Det er en mand fra Tyskland et meget godt eksempel på, som hans søn forklarer på Reddit.

Familiebilen sang på sidste vers
Familiens Ford Kuga sang på sidste vers, så familien havde besluttet sig for en udskiftning. Og det skulle være med en Tesla. Så en dag sad far og søn sammen for at konfigurere en ny Model 3 på Teslas hjemmeside.LÆS OGSÅ: Her er første smugkig på næste det Need For Speed-spil

Men, ak! Da de nåede til sidste trin, betalingen, gik siden selvfølgelig ned. Men i stedet for at slå koldt vand i blodet, fik far og søn trykket ‘bestil’ om og om igen. Faktisk endte de med at gøre det hele 27 gange, før det gik op for dem, at noget måtte være galt.

Låst depositum på ALLE biler
Det blev til en nat uden meget søvn, formoder vi. For regningen løb op i 1,4 millioner euro. Og selvom det selvfølgelig er en klokkeklar fejl, er der stadig et ikke-refunderbart depositum på alle Tesla-bestillinger. Præcis som i Danmark.

I Tyskland løber det op i 100 euro pr. bil – altså 2.700 euro. Eller godt 20.000 danske kroner. Av.

Det hele fik dog en lykkelig ende. For da familien fik fat i Teslas support, kunne de godt se fejlen, og bilfabrikken gik uden videre med til at annullere de 26 af bilerne. Ligesom man refunderede det ellers låste depositum.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk