UPS: BMW fjerner video af M2 med Audi V10-lyd


Officelt er den pillet ned, men ingen kommer nogensinde til at glemme, at BMW lagde Audi-lyd på en M2.

Bevars, BMW har selv lavet V10-motorer. Det er dog længe siden, man har brugt 10 cylindre i gadebilsprogrammet fra Bayeren. Alligevel dukkede der et V10-lydspor op i en ret så ny reklamefilm fra BMW.

Det er bare ikke en BMW-V10’er, som de fleste, der har set – og hørt – klippet, hævder at hørt. Næ, lyden kommer i stedet fra konkurrenterne i VAG-koncernen. Her producerer man nemlig stadig én V10-motor. Nemlig den på 5,2-liter som ligger i søsterbilerne Audi R8 og Lamborghini Huracan.

LÆS OGSÅ: Bilist får bøde for ‘ulovlig’ udstødningBMW gjorde det alt sammen for at ønske ‘godt nytår’, mens speedometeret på nærmest magisk vis skiftede dato-visning fra 2020 til 2021. Det er i hvert fald, hvad motorjournalisten Jason Cammisa både så og hørte, inden BMW fjernede videoen fra deres egne kanaler.

BMW er ikke alene
BMW var dog ikke de eneste, der lavede en swipser i PR-afdelingen. I Italien hos Maserati fik man produceret en video om at gå et ‘gear op’ til 2021. Videoen viser bare noget andet.

Nemlig en nedgearing.

Shit happens. Men lige det her glemmer internettet nok aldrig.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk