Unik dansk samling under hammeren hos Campen: 55 specialbiler uden mindstepris!

Hvis du godt kan lide at gøre en rigtig god bilhandel, skal du læse med her. En helt særlig bilsamling med 55 unikke køretøjer er nemlig på vej på auktion hos Campen Auktioner i Randers. Og der er ingen mindstepriser, så du kan være heldig at gøre en virkelig god handel!

Den nu afdøde ejendomsmægler, Henning Meyer, elskede biler, og derfor nåede han at samle en hel del af de firehjulede sammen. Og her snakker vi altså ikke almindelige hverdagsbiler – nej, Henning var stor fan af især amerikanske biler, og det bærer den imponerende samling tydeligt præg af.

Her er flere spændende modeller fra Lincoln, Dodge, Cadillac og Ford – altså primært amerikanerbiler fra 1950’erne og 60’erne. Men samlingen byder også på Messerschmidt kabinescootere, limousiner, Rolls-Royce og meget andet. Det hele skal nu sælges, og det foregår hos Campen Auktioner i Randers.

Alle 55 køretøjer bortauktioneres tirsdag den 30. august kl. 18.30 på Myntevej 2 i Randers. Der er fri entré, så uanset om du er på jagt efter en af bilerne eller ej, kan du uden tvivl få én på opleveren, hvis du møder op til auktionen.

Den flotte Cadillac herover er fra 1958, og det er uden tvivl en af de helt særlige i samlingen. Den rummer op til ni personer i kabinen, og den har tilhørt ledelsen hos det nedlagte atomkraftværk Barsebäck, hvor bilen fungerede som stilfuld direktørvogn.

Det er dog ikke kun amerikanske biler, der er med i samlingen fra Henning Meyer. Også en meget særlig Rolls-Royce skal under hammeren. Nærmere bestemt en Rolls-Royce Phantom med rødt læderindtræk og en helt unik historie bag sig. Historien går nemlig på, at den tidligere ejer var selveste countrydronningen Dolly Parton.

Henning Meyer samlede også på andet end de helt store bilmodeller fra USA og England. Han havde også en fascination for mikrobiler fra 50’erne. Men lad dig ikke snyde. For det kan godt være, at størrelsen ikke er stor på disse biler – men det kan prisen sagtens være! For de små køretøjer er blevet særdeles populære blandt samlere. Og det ser ikke ud til at stoppe, så her er også mulighed for at lave en god investering.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Har du set en Lomax før? Det har du sandsynligvis ikke, for den er super sjælden. Det er en engelsk kitcar bygget på en Citroën 2CV i 80’erne. Bilen er super kompakt og vejer da også kun 430 kg. Der er ikke bygget ret mange af dem, så her er tale om noget virkelig specielt.

Det er altså et smukt syn med sådan en stribe amerikanerbiler på rad og række. De kunne bare noget med størrelser og former dengang. Men op med humøret, for du kan blive den lykkelige ejer af en af de smukke flydere fra USA. Mød op hos Campen Auktioner tirsdag den 30. august og byd løs – der er ingen mindstepriser på bilerne!

Auktion 7979
Campen Auktioner
Myntevej 2
8920 Randers NV

Auktionen er online for forhåndsbud indtil mandag den 29. august kl. 20. Link: https://bit.ly/3ckW0cO

Den fysiske auktion starter tirsdag den 30. august kl. 18.30.

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk