Ung mand tog den forkerte bil – nu advarer politiet

Natten til søndag 4. oktober valgte en 20-årig mand at tage en pirattaxa - undervejs blev han udsat for tyveri, nu advarer politiet mod det.

Natten til søndag 4. oktober valgte en 20-årig mand at tage en pirattaxa – undervejs blev han udsat for tyveri. Det får nu Østjyllands Politiet til at advare borgerne.

Tag en rigtig taxa, toget eller bussen. Sådan lyder opfordringen fra Østjyllands Politi til borgerne, efter at en blot 20-årig mand natten til søndag blev udsat for et tyveri i en pirattaxa.

Til politiet forklarede den unge mand, at han tog en pirattaxa på vej hjem fra Åboulevarden i Aarhus natten til søndag. Da manden ville betale, opdagede han, at hans pengepung var væk. Den fandt ‘taxachaufføren’ dog hurtigt frem i bilen, inden den 20-årige steg ud.

Først senere opdagede den 20-årige, at hans kreditkort manglede, og at der var blevet ‘hævet flere tusinde kroner fra hans konto.Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. I sammen ombæring lyder det fra politikredsen, at det ikke er første gang, man høre om det trick. Derfor opfordrer politiet borgerne til aldrig at benytte pirattaxaer.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk