Reklame:

Ung kvinde knaldet for vanvidskørsel – “Så blev hun stærkt utilfreds”

Politiet måtte i sidste uge håndtere en ung kvindes vrede, da hun var ‘stærkt utilfreds’ med, at ordensmagten tog hendes bilnøgler.

Det var sådan set hendes egen skyld. Torsdag aften i sidste uge blev en kvinde på 28 nemlig stoppet, mens nu var både alkohol- og narkopåvirket i en bil.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var i første omgangen kvindes kørsel ad Haslevvej i retning mod Ringsted, der tiltrak sig ordensmagtens opmærksomhed. Den var nemlig noget usikker i det

En alkometertest viste gav politiet noget af forklaringen. Kvinden, der er fra Ringsted, pustede nemlig apparatet et godt stykke over 2,0. Mere end rigeligt til at kunne sigte hende for vanvidskørsel.

LÆS OGSÅ: Toyota bøjer sig for EU: “Vi vil være klar til KUN at sælge elbiler”

Den 28-årige var dog, som politiet beskriver det, stærkt utilfreds med, at hun som konsekvens måtte udlevere sin bilnøgler og kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

På vej til blodprøve udtagning blev kvinden ‘udadreagerende’. Dog ikke mere end at politiet lod bødeblokken og antallet af sigtelser ligge.

Som det er i den slags sager, vil politiet nu gå efter at få bilen konfiskeret på statens vegne. Men fordi kvinden valgte at protestere over beslaglæggelsen, skal en dommer i første omgang se på, om politiet overhovedet gjorde det rigtige, da hun blev sigtet for vanvidskørsel.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?