Ung gut sigtet for at drifte…. i en traktor

foto: politi.dk

En 21-årig mand er blevet sigtet for at have haft det lidt for sjovt på en parkeringsplads i Næstved. Eller som politiet kalder det ‘lave kontrollede udskridninger’

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har over de seneste dages snefald holdt et ekstra øje på parkeringspladsen Gardehusarvej i Næstved.

Man har nemlig fået flere henvendelser om, at bilister har udnyttet stedet til at ‘lave kontrollede udskridninger’. Eller som vi andre vil sige: at drifte.

Og tirsdag aften i denne uge kunne en patrulje da også konstatere, at en 21-årig ung mand i en traktor var godt i gang med de kontrollede udskridninger foran en gruppe unge mennesker. Det fremgår af kredsens døgnrapport.


På en måde var det da også en førstegangsoplevelse for politiet, forklarer leder af færdselsafdelingen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Erik Mather, til TV2 Øst.

– Hvis der er en stor parkeringsplads, som i det her tilfælde på Garderhusarvej, så er der typisk unge mennesker, som lige er inde og skal prøve at lave nogle kruseduller i sneen. Nu var det så en traktor i går. Det tror jeg ikke, jeg har set før.

Flere sigtelser
Den 21-årige chauffør blev på stedet sigtet for at overtræde færdselsloven, da han ved at drifte den store maskine rundt ikke ‘udviste agtpågivenhed’, som det hedder i færdselslovens paragraffer.


Det er dog kun et af mandens problemer. Han blev nemlig også sigtet for at drifte rundt i et u-indregisteret køretøj.