Ung dansker kan vinde Porsche-mesterskab i weekenden

Foto: Porsche Motorsport

Den bare 19-årige Bastian Buus er et godt løb fra at sikre sig det interne rookie-mesterskab i Porsche Supercup. Det kan ske allerede i weekenden.

Han har været den hurtigste rookie i samtlige løb siden premieren i foråret, og den kommende weekend kan Bastian Buus sikre den vigtige titel som rookiemester i det internationale mærkemesterskab, Porsche Mobil 1 Supercup.

Bedriften er vigtig, fordi et mesterskab vil gavne den 19-årige danskers chancer for at nå drømmen om en kontrakt som juniorkører hos Porsche.

– Det har åbenlyst været en fantastisk sæson indtil videre, og jeg er utrolig taknemmelig og stolt over at stå med så gode kort på hånden, mens der stadig er to afdelinger tilbage af mesterskabet. Selvfølgelig vil det være fedt at fortsætte den gode stime af sejre og samtidig sikre rookietitlen – hvilket var mit store mål helt fra starten, udtaler Bastian Buus og uddyber:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg har haft farten med mig hele året, men jeg har også haft det bedste hold bag mig i form af Lechner Racing. Nu gælder det om at bevare fokus de sidste to weekender og lykkes med det, som vi drømmer om. Jeg ser virkelig frem til weekendens løb på Zandvoort.

LÆS OGSÅ: Triumf: Dansker er den første kvinde på VM-podie for sportsvogne

Syvende og næstsidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup skydes i gang med træning fredag den 2. september klokken 17.30, mens kvalifikationen afvikles lørdag den 3. september klokken 13.30.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Løbes flages grønt søndag den 4. september klokken 12.05. Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på følges direkte på seriens website.

Foto: Porsche Motorsport
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk