Ung bilist får stor bøde – sneg sig gratis over Storebælt

Foto: Sund & Bælt

Han kunne være sluppet med 250 kr. Men nu skal en blot 19-årig betale flere tusinde kroner, fordi han ikke betalte for turen over Storebæltsbroen.

Har man ikke en BroBizz eller en tilmeldt nummerplade, koster turen over Storebælt 250 kr. En 19-årig mand skal dog betale meget mere, fordi det mandag eftermiddag lykkedes ham at køre over broforbindelse fra Fyn-siden uden at betale.

Det skriver TV2 Fyn i dag.

Politiet fik hurtigt fat i manden, der viste sig at være udlænding. Det var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der klokken 16 kunne anholde manden på Vestmotorvejen ved Slagelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Til politiet forklarede den 19-årige efterfølgende, at han var smuttet igennem betalingsanlægget, fordi han ‘ikke havde penge til broafgiften’.

Det kostede en tur på politistationen i Slagelse, en sigtelse for overtrædelse af straffeloven og en bøde på 2.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk