Sådan undgik apple-boss at køre med nummerplader


Den afdøde Apple-chef Steve Jobs var på mange måder en genial mand – også når det kom til færdselsloven, åbenbart

Her opdagede den ellers så offentligt kendte Jobs, der var meget sky om sit privatliv, nemlig et særligt smuthul i californisk lovgivning. Genialt for Jobs, som meget gerne ville kunne køre bil i al ubemærkethed.

Ifølge californisk lovgivning har en bilejer nemlig hele seks måneder til at få udstyret sin bil med nummerplader efter købet. Det udnyttede Jobs til det yderste – og det på en ganske simpel måde.

Hver sjette måned leasede applechefen en spritny Mercedes SL55 AMG, som selvfølgelig var noget nær identisk med den forrige bil. Og sådan blev Jobs ved til sin død i oktober 2011.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
På den måde slap Jobs for at køre rundt med nummerplader på sin AMG-Mercer. Mange anonyme kilometer blev det dog ikke til for Jobs. Hans lille “trick” blev nemlig hurtig en offentlig kendt hemmelighed.

I Californien, hvor der køre/kørte mange Mercedeser rundt, var det således meget nemt at spotte Steve Jobs i mængden. Hans SL 55 AMG var nemlig en af de – hvis ikke den eneste – uden nummerplade.

Ses vi til Auto Show?


Siden er “smuthullet” som Steve Jobs gjorde brug af dog blevet lukket af myndighederne.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk