Undersøgelse: I disse lande kører de værste bilister rundt

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Hvis du synes, de danske bilister kører med hovedet under armen, skulle du prøve at bevæge dig ud i den thailandske trafik.

For her mangler der virkelig evner bag rattet. Det viser en ny undersøgelse fra den engelske forsikringsportal Compare the Market. Men faktisk er det ikke kun i Asien, at det står skidt til i trafikken.

LÆS OGSÅ: På mandag er det slut: benzin- og dieselbiler forbydes på denne vej

Reklameblok:Når man tager forhold som antallet af ulykker, alkoholgrænse og vejnettets kvalitet – eller mangel på samme – er står det heller ikke alt for godt til i Nordamerika. Både de amerikanske og canadiske bilister er i top 10 som henholdsvis nummer 7 og 9.

De bedste af de værste er brasilianerne, konkludrer undersøgelsen. Vi skal faktisk op på vores egne breddegrader, før det begynder at se positivt ud. For undersøgelsen har også samlet en top 10 af de ‘bedste bilister’. De danske bilister er ikke på listen.

Men det er både vores norske og svenske naboer. Nordmændene er bedst placeret på en tredjeplads. Mens svenskernes færdigheder bag rattet er nok til en femteplads. Bedste af alle er japanerne. Altså ifølge undersøgelsen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk