Reklame:

Ukendt bilmærke lover bil med ‘mindst 1.000 hestekræfter’

Det bliver godt nok en SUV – til gengæld lover amerikanske Mullen Automotive en bil, der accelerer fra 0 til 100 km/t på 1,9 sekunder.

Amerikanske Mullen Automotive har du nok ikke hørt om. Men det kommer du til. Måske. Og det i så rigelige mængder, hvis det amerikanske mærkes seneste løfte holder.

Mullen vil nemlig bygge en SUV. Men selvfølgelig ikke bare en SUV som den slags er flest med en pokkers masse frihøjde og plads til hele den pukkelryggede.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mullen vil gøre alvor af ordet ‘sport’ i Sport Utility Vehicle. Altså SUV.

Five RS – som modellen er døbt – bliver på papiret nemlig et monster med svimlende 1.015 hestekræfter og firehjulstræk.

LÆS OGSÅ: Dyster melding rammer bilister – “Benzin og diesel bliver dyrer inden længe”

Noget der gør bilen i stand til at spurte fra 0 til 100 km/t på bare 1,9 sekunder. Eller 0,7 sekunder hurtigere end en Ferrari SF90 med det samme antal hestekræfter gør det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Mullen Automotives ‘hemmelighed’ er en elmotor med 95 kWh-batteri. Nok til en rækkevidde på 523 kilometer ( forudsat at ejerne kan holde højre fod i ro, red.)

Og meget mere ved vi faktisk ikke. Ikke før 20. august – altså på søndag – hvor Mullen løfter hele sløret for Five RS på Formel 1-banen Circuit of the Americas i Texas.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?