Uhyggelig hyrevogn – London-taxi ruller med 8,2-liters Chevy-V8

Ved synet er af denne gamle London Taxi er det lige før, vi overvejer en karriere i hyrevognsbranchen. Men også kun lige…

Nummerpladen siger det hele. Det her er en en F457 CAB (en hurtig taxa, red.) Også selvom det ligner en traditionel London-taxi som de tog sig ud i 1989.

Men det her er ingen almindelig London-taxi fra 1989. Sådan én havde 2,2-liters dieselmotor med sølle 100 hestekræfter. Med dieselkværnen væk er overraskende nok plads til en 8,2-liters Chevy big-block.

450 hestekræfter lyder umiddelbart imponerende, men dividerer vi det ud på slagvolumen, bliver det altså kun til en litereffekt på 54,8 hestekræfter.


LÆS OGSÅ: TEST – Er den dyre olie altid den bedste?

Skal vi sammenligne med noget mere moderne, klarer den seneste Ford Focus RS sig med en slagvolumen, der ligner taxaens oprindelige – nemlig 2,3 liter. Men den potente Ford yder med 152,2 hypper pr. liter næsten 100 hestekræfter mere.

Men sindssygt er det – sådan at lægge et mega V8-jern i en gammel taxa.’

Interesseret? Så er uhyret her faktisk til salg hos en forhandler i Tyskland. Men du får den ikke foræret. Nej, du skal hoste op med solide 44.990 euro.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.  


Reklame: