Udstyrspakke med kulfiber til Ford Mustang er udgået


Det har hele tiden været planen, at produktionen af Carbon Fiber Handling-pakken til Shelby GT500 skulle være stærkt begrænset.

Og nu meddeler Ford altså, at der ikke er mere tilbage. Heldigvis skal man her skelne mellem flere forskellige udstyrsniveauer. For det er ikke sådan, at du slet ikke kan få leveret din Shelby GT500 – og hatten af for dig, der har bestilt én – med kulfiber.

For det kan du. Men Carbon Fiber Handling-kittet, som blev præsenteret tidligere på året og kostede 10.000 dollars ekstra – er altså ikke til at få længere.

Nu bliver det dyrere
Dermed forsvinder en af de ‘billigste’ måder at udstyre GT500’eren med kulfiber. Nu er det Carbon Fiber Track-pakken, du skal have, hvis der skal noget af de fjerlette materiale på din Mustang.Men det bliver dyrt… helt nøjagtig koster det nu 18.500 dollars (oveni bilens pris, red.) at få Ford til at smide noget kulfiber oveni, når bilen alligevel står på samlebåndet.

Den nu udgået Carbon Fiber Handling-pakke bestod af 20″ kulfiberhjul og en hel del aerodynamik i kulfiber. Så som splitter og spoiler.

Under hjelmen på en GT500 ligger en 5,2-liters V8-motor med kompressor. Den yder 771 hestekræfter og går 67 kilometer… på en halv tank.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk