Tyve kørte 160 km/t i 60-zone – endte med at flyve i flugtbil

To indbrudstyve endte med noget af en flyvetur efter en biljagt
Foto: Rigspolitiet

En 28-årig mand var kortvarigt bevidstløs efter, at hans bil endte på den anden side af en mindre skrænt.

En patrulje fra Østjyllands Politi blev tirsdag nat sendt til et sommerhusområdet i Bergstrup. Her havde en beboer hørt nogle ruder blive knust, og at nogle personer luskede rundt i området.

Det fremgår af døgnrapporten.

Patruljen nåede dog ikke helt frem, før de fik øje på en bil, som de mistænke kunne have noget med sagen at gøre. Det udviklede sig hurtigt til en biljagt, hvor patruljevognens speedometer blandt andet var oppe på 150 km/t i en 60-zone.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Tyv ramt af karma – flugtbil sad fast i sneen!

På grund af hastigheden valgte patruljen ikke at følge med den mistænkelige bil, som man mistede af syne. Kort efter fik betjentene dog øje på bilen igen.

Den var endte på den anden side af en mindre skrænt. Da betjentene nåede bilen, blev en ambulance tilkaldt. Blandt andet fordi bilens fører – en 28-årig mand – kortvarigt ikke var ved bevidsthed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Medpassageren – en 25-årig mand – kunne selv gå hen til ambulancen. I bilen fandt politiet koster fra et sommerhus. Begge mænd blev derfor sigtet for indbrud.

Den 28-årige blev desuden sigtet for sprit-og narkokørsel, da betjentene mistænkte ham for at være påvirket.

Føreren af bilen er tidligere straffet for indbrud, som han venter på at skulle afsone. Derfor er han blevet varetægsfængslet.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk