Tyve forsøgte at stjæle Mustanger fra fabrik – så løb de tør for benzin

Foto: Twitter.com/MSP Metro Detroit

Tidlige torsdag morgen i sidste uge forsøgte nogle biltyve i at stikke af med flere Mustang-modeller fra Fords fabrik i Detroit. De nåede dog ikke så langt. 


Det kan lyde sindssygt. Desværre er det ikke et ukendt fænomen, at tyve bryder ind på bilfabrikker for at stjæle spritnye biler. Det skete eksempelvis for bare et par måneder siden for General Motors på en fabrik i byen Lansing. Her stjal ni biltyve nogle helt nye Chevrolet Camaro-modeller.

Og nu er det sket igen. Denne gang hos Ford i Detroit. Her brød et ukendt antal personer ind på Flat Rock-fabrikken, hvor det lykkedes dem at køre fra stedet med 5 spritnye Mustanger.

Flere amerikanske medier skriver, at politiet hurtigt var i området, hvor man optog forfølgelsen af biler og tyve. Nogle af bilerne fik politiet kontakt til på motorvejen. Andre blev set på en tankstation, hvor tyvene forsøgte at fylde benzin på de ‘tørstige’ muskelbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Stak af fra tankstation og løb tør
Men sidstenævnte må være mislykkedes. For selvom tyvene stak af, da politiet nærmede sig tankstationen, løb flere af de stjålne biler efterfølgende tør for benzin. En af bilerne blev fundet af en forbipassende. Men på det tidspunkt havde manden bag rattet allerede fået benene på nakken.

Foto: Twitter.com/MSP Metro Detroit

En af bilerne lykkedes det politiet at stoppe på motorvejen. Ganske enkelt fordi den fabriksnye muskelbiler løb tør for benzin. Noget tid senere fandt politiet selv en anden af de stjålne Mustanger – også den var løbet tør for benzin, formoder ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den seneste opdatering fra politiet i Detroit lyder, at man ikke har anholdt alle biltyvene. Men allerede i fredags blev den 19-årige Robert Anthony Smith sigtet i sagen.

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk